İstediğin şey şudur:



“İstemek güçtür” , irademizi bir hedefe ulaşmak için koyarsak, bunu başarabileceğimiz anlamına gelir .

Bu anlamda, kendimizi bir hedefin fethine attığımız Seo hizmeti  iradenin, bağlılığın ve azmin önemini vurgulayan bir sözdür .
Yaşamlarımızda, bazen kendimize yüksek, hırslı ve ulaşılması zor bir hedef belirlediğimizde olur. Bu durumda, "isteme güç" ifadesi, iradenin başarı arayışında temel bir motor olduğu yönündeki ilgiyi ortaya koyar: istemek, kapıyı iktidara açmak ister.

Ancak, yukarıda belirttiğimiz gibi, konsantrasyon, yani, odağı kaybetmeme kapasitesi gibi, bunun için bazı temel şeyler vardır; azim, yani firmamızı amacımıza tutmanın tutumu; ve tüm enerjimizi istediğimize ulaştırmak anlamına gelen çaba.

Bu nedenle, bu söz , motivasyon alanında da, başarının tek başına gelmeyeceğini, ancak irademizi arzularımızla uyumlu hale getirmenin gerekli olduğunu hatırlatmak için çok kullanılır .

"İstenilen güç" e eşdeğer cümleler şunlardır: "bir kazanın olduğu yerde, beceri var" ; "Yapabilenlerden daha fazlasını isteyen biri"; Kurumsal Seo   "İstediğiniz ve iktidar, aynı gelir" ya da "arzu ve iktidar, kardeşler gelir".

İngilizce'de , "isteme güç" e eşdeğer bir ifade, " bir iradenin olduğu yerde, bir yol vardır " cümlesidir. Seo uzmanı Bu , "bir iradenin olduğu yerde, bir yolun olduğu" anlamına gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adrenerjik nedir?

Adrenal korteks nedir?

Göğüs Anatomisi Nedir?