Doğal saç koyulaştırmak nasıl



Bu yazıda, saçınızı nasıl etkileyebilecek, kim olduğunuzu veya sağlığınızı etkileyebilecek hiçbir kimyasal madde olmadan nasıl karalacağımız hakkında konuşacağız.

Doğal saç koyulaştırmak nasıl
1 Kına ile saç nasıl koyulaştırılır
2 kahve ile saç koyulaştırmak için nasıl
3 Siyah çay ile saç koyulaştırmak için nasıl
Saç boyası günümüz toplumunda çok yaygındır, ancak içerdiği kimyasallar nedeniyle boyalar çevreye zararlıdır ve saçlarımıza Seo hizmeti  verebilir. İşte bu yüzden bu makalede, saçınızı ya da saçınızı etkileyebilecek hiçbir kimyasal madde olmadan saçın nasıl koyulaşacağı hakkında konuşacağız.

Kına ile saç koyulaştırmak nasıl
Kına adı Lawsonia Inermes olan ve kırmızımsı kahverengi bir renk olan bir çalıdan gelir. Kınayı, çalıların yapraklarını toplayarak ve daha sonra toz haline getirmek için kurutarak elde ederiz.



Alıştığımız boyaların aksine kına tamamen doğaldır ve saç gibi faydaları vardır: saçlara hacim kazandırır, besin içeriği sayesinde daha güçlü kılar, kepek görünümünü önler ...

Sonra kına kullanarak saçın nasıl koyulaştırılacağını açıklayacağım.

Lastik eldiven giyin, çünkü kına cildinizi lekeleyebilir, kaynatmak için su koyun ve kına tozunu metal olmayan bir kaba koyun, çünkü bu saçınızın tonunu etkileyebilir.
Su kaynatıldığında, kına tozlarını ekleyin ve karışımın kıvamı ne kadar kalın ne de sıvı kadar, bunları ahşap bir nesne ile temizleyin.
Daha fazla nem ve yumuşaklık için organik bir yoğurt ekleyebilirsiniz.
Karışım hazır olduğunda boyamanın zamanı geldi. Saçları farklı alanlarda, geleneksel boyalarda olduğu gibi bölmek, karışımı saç tellerine uygulayarak görüyorsunuz.
Kınayı karartmak istediğiniz bu bölgelere uyguladıktan sonra, saçları bir havluyla örtmeniz ve iki veya üç saat Kurumsal Seo   gerekir. Havlu başın ne kadar uzunsa, daha koyu saç kalır.
Kahve ile saç koyulaştırmak nasıl
Kahve ile daha koyu saçları da alabiliriz. Kahve hazırlamak niyetindeyseniz kullanacağınızdan üç kat daha fazla kahve ile bir kahve makinesi hazırlamanız gerekir.

Daha sonra, düzenli olarak ve bol su ile birlikte kullandığınız şampuanla başınızı yıkamalısınız. Daha sonra kahve makinesinin içeriklerini yemenize dökün. En iyi şey işlemi iki veya üç kez tekrarlamak ve saçınızın iyi bir şekilde kahvenin içine batırıldığından emin olmaktır, aksi halde istenen sonuçları elde edemezsiniz.

Tamamen ıslatıldıktan sonra, kahvenin saçlarına en az on beş dakika süre bırakılmalıdır. Yeterince bekledikten sonra saçınızın tonalitesinin nasıl daha karanlık hale geldiğini görebilirsiniz.

Daha fazla karartma için işlemi tekrarlamak yeterlidir ve saçınızı daha da karanlık hale getireceksiniz.

Siyah çay ile saç koyulaştırmak nasıl
Ve son olarak, daha önceki bölümde açıkladığım aynı yöntemi kullanarak daha koyu bir saç elde etmenin son bir yolunu açıklayacağım, ama bu sefer siyah çayın ne yapacağını.

Bu çok basit, sadece siyah çay hazırlamanız gerekiyor, ama pretendierais aldığınızdan daha fazla yüklü. Hazırlandıktan sonra sadece kahve ile aynı adımları izleyin. Saçlarınızı sıradan bir şampuanla yıkayın ve bir kez durulayınca üzerine çayı dökün.

Yapılacak son şey beklemek, ancak Seo uzmanı  çay durumunda, çay kafasını kaldırmadan bir saat kadar bekleyin ve ardından su ile durulayın. Daha iyi sonuçlar için süreç tekrarlanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adrenerjik nedir?

Adrenal korteks nedir?

Göğüs Anatomisi Nedir?