Doğal kaynaklar ve antosiyanidinlerin özellikleri
Antosiyanidinlerin
özellikleri çok geniştir, ancak yakın zamana kadar uzmanlar ya da genel halk
tarafından bilinmemektedir.
Doğal kaynaklar ve
antosiyanidinlerin özellikleri
1 Antosiyanidinler nelerdir?
2 Antosiyanidinlerin
özellikleri
3 herhangi bir önlem almalı
mıyız?
4 Doğal antosiyanidin
kaynakları
5 Tavsiyemiz
Antosiyanidinler nelerdir?
Antosiyanidinler, flavonoid Seo hizmeti bir alt grubudur (yüksek değerli
anti-enflamatuar özelliklere sahip bitki bileşikleri). Birçok fitoterapötik
ilaçların ana aktif bileşiklerinin% 50'sini oluşturdukları belirtilmelidir.
Antosiyanidinlerin
özellikleri
Tanı konulmadan bacakların
ağrı ve ağırlığını rahatlatır. En yaygın neden sıvı tutulmasını yaratan kan
kılcal damarlarının basit rüptürü ve geçirgenliğidir. Kadınların% 70'inden
fazlası bu sebepten dolayı rehabilite ile ilgili sorunlar göstermektedir.
Onlar kolajen yeniden inşa ve
restore yardımcı olur.
Son derece etkili doğal
kırışıklık karşıtı.
Güçlü antioksidan Serbest
radikalleri nötralize etmek için E vitaminden 15 ila 20 kat daha fazla etki
gösterir. Bizi büyüleyenler
Alerjiler, saman nezlesi,
alerjik astım, çevre alerjileri, gıda ve diğer nedenlerden kaynaklanan kütanöz
reaksiyonlarda çok yararlıdır. Histamin salgısını engelleyerek çalışırlar.
Bunlar başta ağrı olmak üzere
adet öncesi ağrı semptomlarını azaltırlar.
Göz sirkülasyonunu ve yorgun
görme yeteneğini artırmaya yardımcı olurlar.
Enflamatuar süreçleri inhibe
ederek Kurumsal Seo
ederler, bu yüzden kas problemleri ve spor yaralanmalarında
çok yararlıdır. Sektörün büyük profesyonelleri onları palyatif araçlar olarak
kullanıyor.
Genel olarak kan dolaşımını
artırın.
Herhangi bir önlem almalı
mıyız?
Antiocyanidinler herkes için
faydalıdır. Yan etkilere neden olmazlar veya kontrendike olmazlar.
Doğal antosiyanidin
kaynakları
Antiocyanidinler, bazı meyve
ve sebzelerin koyu mavi pigmentlerinden sorumludur.
Genellikle alışkanlığımızın
bir parçasıdırlar, hatta tüketimleri oldukça azalır.
Onları esas olarak siyah
üzüm, yaban mersini, kuş üzümü, kiraz ve böğürtlen gibi koyu tenli meyvelerde
yüksek konsantrasyonlarda buluyoruz.
Bizim tavsiyemiz
Antosiyanidin takviyeleri
almak istiyorsanız, yaygın olarak kullanılan dozların günde 160-320 mg arasında
değiştiğini bilmelisiniz. Birçok durumda, ilk iki ay içinde 320 mg'lık yüksek
bir tüketim ile başlamak, daha Seo
uzmanı minimum doz olarak
160 mg'a çıkmak ilginçtir.
Diyetisyen ve beslenme
uzmanınızla görüşün. Belki sana yardım edebilirim!
Yorumlar
Yorum Gönder